Jdi na obsah Jdi na menu
 


O mně

Kdo je vlastně Drby cool?

Drby je obyčejná osůbka ženského pohlaví, která ráda dělá věci po svém.

Když byla Drby ještě malá, vyrůstala v malé vesničce, obklopené přírodou. Bylo pro ni zcela běžné, že na zahradě rostlo vše, co se dalo využít nejen v kuchyni - od mrkve, přes maliny až po ořechy.

A protože měla Drby přírodu ráda, rozhodla se svou budoucnost zasvětit právě ochraně životního prostředí. Dětské sny se však postupně začaly rozcházet s realitou.

Drby, coby ochránkyně všeho živého se rozplynula jako mávnutím kouzelného proutku. Najednou tu stála laborantka v "bílém" plášti rozežraném od žíravin, míchající chemikálie podle osvědčených postupů angry.

V okamžiku, kdy přišlo další důležité rozhodování, kam směřovat své kroky, se Drby rozhodla prohloubit své chemické vědomosti v oblasti výživy na potravinářské fakultě VŠCHT.

Rozežrané pláště se postupně vyměnily za čisté a bílé obleky a chemikálie byly nahrazeny potravinami. A jasně, že tohle už se Drby zamlouvalo více.

A co její dětský sen - chránit přírodu? Nebyl také tak vzdálen, vždyť právě na čistotě potravin závisí nejvíce.

 

A jak žije Drby dnes? Bydlí v malé vesničce, obklopené přírodou. Pro její děti je zcela běžné, že na zahradě roste vše, co se dá využít nejen v kuchyni - od mrkve, přes maliny až po ořechy.

A protože má přírodu stále ráda a věří v její sílu ...
A protože ráda peče a vaří po svém a vyznává rozmanitost ...
A protože věří, že základem zdraví je kvalitní strava, pohyb a zdravá mysl ...
A protože ...

 

No zkrátka - taková je Drby a celý tento web.

Tak vítejte smiley.