Jdi na obsah Jdi na menu
 


BANÁNOVO-JÁHELNÉ LÍVANEČKY S LUČINOU

11. 8. 2017

livance.jpg

Jednou jsem se vrátila domů z ranního běhu a dostala chuť

na něco – jak to nejlépe říct – netradičního, ale zároveň

rychlého. Pohled mi padl na jeden opuštěný banán, který

ležel ve spíži.

 

A měla jsem jasno. Udělám si lívanečky. Nakonec z toho

bylo sedm výborných lívanečků a nezbyl ani jeden - ufff cool.

 

Co budeme potřebovat:

1 banán

1 vejce

cca 2 lžíce jáhelné mouky

špetku soli

cca 2 lžíce rozmixovaných ořechů a semínek

 

Navrch:

asi 2 lžíce lučiny

ovoce (borůvky, rybíz, jahody)

trochu rozmixovaných ořechů a semínek na posypání

skořice na posypání

 

Vše smícháme a pečeme na pánvi malé lívanečky. Pánev

před pečením lehce potřu buď sádlem nebo kokosovým

olejem.

 

Dozdobíme lučinou smíchanou s ovocem. Nakonec lehce

posypeme ořechy, semínky a skořicí.

 

Dobrou chuť smiley.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář